Akaun pondokraudhatulmuhammadi.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

BANTUAN KECEMASAN BUAT PONDOK WARGA EMAS DIPERLUKAN!“Walaupun tidak diluahkan, namun ketidakselesaan jelas terpapar di wajah anak-anak dan warga emas yang terpaksa bersesak-sesak dan masih dikelilingi bangunan dan keadaan yang masih belum siap binaannya…”
Amalan infak bangunan adalah salah satu sedekah jariah yang mana PAHALANYA AKAN BERTERUSAN MENGALIR, meskipun SELEPAS SESEORANG ITU MENINGGAL DUNIA.


TONTON VIDEO DI BAWAH UNTUK MENGETAHUI

MENGAPA PONDOK INI MEMERLUKAN BANTUAN ANDA:  JOM SIAPKAN & NAIKTARAF PONDOK PENGAJIAN AGAMA BUAT WARGA EMAS & ANAK-ANAK PONDOK MELALUI KEMPEN WAKAF PENDIDIKAN & PEMBANGUNAN HARI INI!


KENAPA AKU KENA BERINFAK SEKARANG?


"Kerana orang yang mewakafkan hartanya akan diganjarkan pahala berkekalan selama mana harta WAKAF ITU MASIH ADA DAN TERUS DIMANFAATKAN..."PEMBANGUNAN TERKINI PONDOK RAUDHATUL MUHAMMADI
KENAPA KAMI PERLUKAN BANTUAN ANDA?

(SURAT TERBUKA MUDIR PONDOK)


“Pondok kediaman buat warga emas dan anak-anak pelajar kian usang …”

“Atap pondok yang bocor sehingga air hujan membanjiri lantai ketika warga emas dan anak-anak pelajar sedang tidur ...”

“Nak segera siapkan pembangunan buat mereka yang cuma nak mengaji ilmu agama di sini ...”

- Pengetua Pondok Raudhatul Muhammadi, 2023


Assalamualaikum tuan/puan,

Untuk makluman, Pondok Raudhatul Muhammadi sedang dalam proses menaiktaraf pembangunan di fasa seterusnya dan kini sedang fokus pada pembinaan menyiapkan masjid, tempat tinggal untuk warga-warga pondok yang semakin hari semakin uzur serta rumah untuk tempat tinggal guru pondok.

 

Untuk itu, Ustaz selaku Pengetua Pondok ingin memohon sumbangan tuan/puan demi kelancaran menaiktaraf pembangunan dan kebajikan warga pondok.

 

Mungkin nilaian yang Tuan/Puan keluarkan terasa sedikit bagi pandangan Tuan/Puan, tapi tidak bagi kami di sini. Sesungguhnya setiap nilaian ringgit walau RM1 sangat bernilai buat kami menaiktaraf dan menjaga kebajikan warga pondok di sini.


SUMBANGAN ANDA ADALAH DEMI CUKUPKAN DANA KEWANGAN


bertujuan untuk menyiapkan pembangunan dan baik pulih keseluruhan Masjid, Pondok Raudhatul Muhammadi beserta kos pengurusan kebajikan dengan jumlah keseluruhan:

RM500,00.00

“Fasa pertama 100% telah siap. Sekarang pihak pondok dalam fasa seterusnya untuk menyiapkan keseluruhan pembangunan…”SURAT KELULUSAN KERAJAAN NEGERI TERENGGANUDANA PENDIDIKAN & PEMBANGUNAN SERENDAH RM30 KINI DIBUKA!

MAKLUMAN TAMBAHAN


1. Bagi sumbangan mengunakan payment gateway Toyyibpay, selepas menyumbang di statement bank akan terpapar pembayaran kepada ANSI SYSTEMS SDN BHD. Ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami.

2. Sumbangan termasuk RM1 caj payment gateway Toyyibpay.

3. Sebahagian daripada kutipan sumbangan akan digunakan juga untuk tujuan kos operasi pengurusan.

4. Jika ada sebarang pertanyaan atau masalah untuk isi borang ini sila hubungi   019-9872964 (Wakil Pengurusan Pondok Raudhatul Muhammadi)